NÄPPÄRÄ VERA VERKKOKAUPPA

Toimitus & Palautus

Toimitusaika on tyypillisesti 1-5 arkipäivää. Koska tuotteemme valmistetaan käsityönä, voi toimitusaika ruuhkaisina hetkinä väliaikaisesti venyä. Jos toimitusaika on yli viikon, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti asiakkaalle. Ruuhkista ilmoitamme myös verkkokaupan etusivulla.

Toimistuskulemme ovat 1.5€-8.50€, riippuen tilauksen koosta. Yli 150€:n tilaukset toimitamme kuitenkin postikuluitta!

Toimitustapamme ovat posti tai nouto Ilomantsin Marjovaarasta myymälästä.

MAKSUTAVAT

Verkkopankit

Verkkomaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy:

  • y-tunnys: 2122839-7
  • Ohjelmakaari 10
  • 40500 JYVÄSKYLÄ
  • Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

 

Maksut Luottokunnan kautta

Maksettaessa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Näppärä Vera Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

HINNAT

Tavaroiden hinnat sisältävät ALV:n.

Voimassaoleva hinta on ilmoitettu euroissa (EUR).

Näppärä Vera Ky pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin selvissä hinnoitteluvirheissä.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos palautettava tuote ei ole enää virheetön, eli tuote ei ole enää myyntikuntoinen normaalilla hinnalla, Näppärä Vera Ky:llä on oikeus pienentää palautettavaa rahasummaa tuotteen arvon pudotuksen verran.

Tarkasta paketin kunto heti sitä noudettaessa tai vastaanotettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus Postin toimipisteeseen. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisen ajan kuluessa Näppärä Vera Ky:lle.

Yksilöllisesti valmistetut tuotteet

Asiakasta varten yksilöllisesti tehdyillä tuotteilla (esim. nimikoidut tuotteet) ei ole palautusoikeutta virhetapauksia lukuunottamatta. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä tilaustuotteita, eikä näin ollen niitä ole mahdollista myydä sellaisenaan eteenpäin muille.

Kuluttajansuojalaki 6 luku (15.12.2000/1072, 16§)

YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

Näppärä Vera Ky ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy omien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Näppärä Vera Ky:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Mahdolliset sovittamattomat erimielisyydet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

Copyright © 2019 Näppärä Vera